Aquest web fa servir galetes per assegurar una bona experiència d'usuari. Apren-ne més

Allotjament

Enguany l'Exporecerca Jove tindrà lloc dins la fira de ciència i tecnologia YoMo, organitzada per GMSA, l'empresa també organitzadora del Mobile World Congress a Barcelona. Les noves dates de la fira són del 28 de febrer al 2 de març i la nova localització és la Farga de l'Hospitalet.

Dins d'aquest context de dates i esdeveniments, trobar allotjament a Barcelona o voltants i per un preu econòmic és més complicat que en altres èpoques de l'any. Per això, si véns de fora de Barcelona i vols quedar-t’hi durant els dies de la XX Exporecerca Jove, des de MAGMA podem gestionar-te l’allotjament. Selecciona l’opció 'Vols que t'allotgem?' durant el procés d'inscripció.

Hostel

Rock Palace Hostel Barcelona - Sant Jordi Hostels està situat al centre de Barcelona, ideal per descobrir la ciutat i fer turisme; a 5 minuts caminant de Passeig de Gràcia i la Casa Batlló, i a 10 minuts de Plaça Catalunya, el Barri Gòtic o la Pedrera.

Els serveis inclouen l'esmorzar, Wi-fi i recepció les 24 hores, entre d'altres. Per més informació, consulta la pàgina web oficial.

Per arribar al Rock Palace Hostel des de l'Aeroport de Barcelona - El Prat: Aerobús (A1/A2) fins Plaça Universitat i, un cop a Plaça Universitat, el hostel està ubicat a 10 minuts caminant.

El hostel queda a uns 40 minuts en transport públic del recinte de l'Exporecerca Jove (La Farga de l'Hospitalet). Bus llançadora pendent de confirmació.

El check-in al hostel s'efectuarà amb un voluntari de MAGMA.

Habitacions

Podràs allotjar-te en habitacions privades (2 o 3 persones) o bé compartir habitació amb altres participants de l'Exporecerca Jove (6, 8 o 10 persones). Els tutors també podran escollir l'opció d'habitació compartida amb altres tutors. Els criteris per a l'assignació d'habitació seran el sexe i l'edat (participants/tutors).

Selecciona l'opció que prefereixis quan facis l'inscripció. Les habitacions estan subjectes a disponibilitat i el preu varia segons l'opció escollida.

  • Preu aproximat per persona i habitació privada / nit: 35€
  • Preu aproximat per persona i habitació compartida / nit: 25€

Reservar

Per reservar l'allotjament gestionat per MAGMA, no fa falta que el centre educatiu tingui un conveni amb l'associació. Tots els participants i tutors que ho desitgin poden reservar allotjament gestionat.

Si estàs interessat en reservar l'allotjament, podràs indicar-ho a la solicitud. Tot i així, la reserva formalitzada es farà un cop hagis estat seleccionat, durant el procés d'inscripció.

El pagament també l'hauràs de realitzar al moment de la incripció a través de la web. Les reserves ja pagades no es podran cancel·lar.

correu@magmarecerca.org

+34 663 340 633
Només whatsapp, no acceptem trucades
Horari de resposta: Dilluns a divendres 16-20h

Contacta