Aquest web fa servir galetes per assegurar una bona experiència d'usuari. Apren-ne més

Allotjament

Enguany l'Exporecerca Jove tindrà lloc dins la fira de ciència i tecnologia YoMo, organitzada per GMSA, l'empresa també organitzadora del Mobile World Congress a Barcelona. Les noves dates de la fira són del 28 de febrer al 2 de març i la nova localització és la Farga de l'Hospitalet.

Enguany, com que Exporecerca coincideix amb el Mobile World Congress, el preu d'allotjar-se a Barcelona es dispara i la disponibilitat d'habitacions baixa. Des de Magma, tenim acords amb diversos allotjaments per aconseguir sempre el millor tracte. És per això que recomanem a tots els participants no residents a Barcelona que deixin que MAGMA ES FACI CÀRREC DEL SEU ALLOTJAMENT.

Com que el recinte firal s'ubica a l'Hospitalet de Llobregat, un autobús llançadora unirà diàriament els diversos hotels/hostals facilitats per Magma i la Fira. El preu d'aquest servei està inclòs al de l'allotjament.

Habitacions

Magma treballa amb diversos hostals/hotels. Tots compleixen els estàndards de qualitat i any rere any aconsegueixen satisfer els participants que s'hi allotgen. L'assignació dels hostals/hotels es farà en funció de la demanda.

Les habitacions estan subjectes a disponibilitat i el preu varia segons l'opció escollida. Aquest any s'ofereixen dos tipus d'allotjament, selecciona l'opció que prefereixis quan facis l'inscripció:

  • Tipus 1: habitacions compartides amb 6, 8 o 10 persones. Preu aproximat 35€ nit/persona. Inclou esmorzar.
  • Tipus 2: habitacions compartides amb fins a 5 persones. Preu aproximat 50€nit/persona. Inclou esmorzar.

Reservar

Per reservar l'allotjament gestionat per MAGMA, no fa falta que el centre educatiu tingui un conveni amb l'associació. Tots els participants i tutors que ho desitgin poden reservar allotjament gestionat.

El TUTOR serà l'encarregat d'escollir el tipus d'allotjament en la seva inscripció. Seleccioni el tipus d'allotjament que seleccioni, tots els integrants d'una mateixa delegació heu de triar EL MATEIX TIPUS D'ALLOTJAMENT.

El preu final de l'allotjament rondarà els preus aproximats donats. Haurà de ser abonat per les delegacions a través de PayPal ABANS de la Fira. Rebreu un email amb tota la informació sobre el pagament i com efectuar-lo. Les reserves ja pagades no es podran cancel·lar.

correu@magmarecerca.org

+34 663 340 633
Només whatsapp, no acceptem trucades
Horari de resposta: Dilluns a divendres 16-20h

Contacta