XXII Exporecerca Jove

EXPORECERCA JOVE

Enviat per pbadmin2020 el dj., 24/09/2020 - 16:00
.

Informació pels participants i públic

Tota la informació necessària per participar o visitar la Fase Final de la XXII Exporecerca Jove la trobaràs a: fase final

L’Exporecerca Jove és una fira de recerca internacional oberta al públic celebrada des de l’any 2000, on joves de secundària i batxillerat d’arreu del món poden presentar els seus projectes d’investigació durant tres dies. Els participants presenten els seus treballs en stands personalitzats per ells mateixos, on tenen l’oportunitat de difondre i donar a conèixer la seva recerca al públic visitant. Són benvinguts treballs de recerca de tots els àmbits, no només aquells de caire científic. Durant els dies de la mostra, els treballs són avaluats per un jurat qualificat independent i aliè a MAGMA. Arribat l'acte de cloenda, s'atorguen premis d'acord amb aquestes valoracions, gràcies a la inestimable colaboració de les nostres entitats patrocinadores. Tot i que la majoria de participants són catalans, també hi participen estudiants d’altres comunitats autònomes i d’altres països del món, fet que converteix l’Exporecerca Jove en una oportunitat enormement enriquidora tant a nivell acadèmic com cultural.

Qui pot participar?

Si ets un jove d’entre 16 i 19 anys, has fet un projecte de recerca en qualsevol àmbit (ciència, art, economia...) i vols donar-lo a conèixer, l'Exporecerca Jove és el teu lloc. Pots presentar el teu projecte de manera individual o col·lectiva, amb un màxim de quatre integrants. A l’apartat “Com Participar”, hi trobaràs tots els passos a seguir. Recorda que per a poder participar, el teu projecte ha de ser considerat una recerca, és a dir, que l’hagis portat un pas més enllà.

Novetats

La XXII Exporecerca Jove estarà dividida en dues fases: una primera Fase Online, els dies 27 i 28 de febrer, d'on en sortiran 20 treballs que passaran a la Fase Final, la qual tindrà lloc presencialment els dies 27 i 28 de març de 2021 si les condicions ho permeten.
Enguany, degut a les restriccions causades per la COVID-19, l'Exporecerca Jove nomès acollirà treballs de la Categoria C (Batxillerat).
A més, s’enviarà a tots els participants el ‘Kit del Participant’, el qual estarà format per la samarreta de la XXII Exporecerca Jove, una Tote Bag, i el diploma de participació.

Videos d'edicions passades

XXIXXI XXXX XIXXIX XVIIIXVIII XVIIXVII XVIXVI

Opinions

Excepcional feina de l'organització
Tutora a la XIX Exporecerca Jove
Ha estat una molt bona experiència. La recomanaria a tothom!
Participant de la XIX Exporecerca Jove
El tracte de l'organització ha estat excel·lent
Participant de la XIX Exporecerca Jove
El 98% dels enquestats recomana la fira amb una nota mitjana de 9,2 sobre 10 (XXI Exporecerca Jove)

Visitar

La XXII Exporecerca Jove es podrà visitar de forma online durant la primera fase, on el públic podrà navegar per la plataforma per veure els treballs i exposicions . L’enllaç de la plataforma que allotjarà l’Exporecerca Jove es farà públic pròximament.

La fase final es podrà seguir en streaming pel nostre canal de Youtube. L’horari de la fase presencial es determinarà pròximament.
 
 
 
 
 
inauguracio'
fira
fira
fira
fira
cloenda
10:00
9:00
14:00
15:00
17:00
27 de Febrer
28 de Febrer
Com arribar-hi
 
 
 
 
 
 
Exporecerca