Magma
Inici Preinscripcions Nacionals
2/12/2017
Fi Preinscripcions Nacionals
26/1/2018
Publicació dels Participants
7/2/2018
Inici Inscripcions Nacionals
7/2/2018
Fi Inscripció Nacionals
24/2/2018
XIX Exporecerca Jove
22/3/2018
*Els projectes presentats per participants fora de l'estat tenen uns altres deadlines: Veure Deadlines Estrangers

Ets un jove apassionat per la recerca i tens un projecte que vols donar a conèixer?

Si és així, et trobes en el lloc adequat! Any rere any, 200 participants d’entre 12 i 18 anys exposen el seu projecte a la fira de ciència juvenil Exporecerca Jove.

Què és l'Exporecerca Jove?

L’Exporecerca Jove és una fira de recerca internacional oberta al públic celebrada des de l’any 2000, on joves de secundària i batxillerat d’arreu del món poden presentar els seus projectes d’investigació. Els participants presenten els seus treballs en stands personalitzats per ells mateixos, on tenen l’oportunitat de difondre i donar a conèixer la seva recerca al públic visitant. Són benvinguts treballs de recerca de tots els àmbits, no només aquells de caire científic. Durant els tres dies de la mostra, els treballs són avaluats per un

jurat qualificat independent i aliè a MAGMA. Arribat l'acte de cloenda, s'atorguen premis d'acord amb aquestes valoracions, gràcies a la inestimable colaboració de les nostres entitats patrocinadores. Tot i que la majoria de participants són catalans, també hi participen estudiants d’altres comunitats autònomes i d’altres països del món, fet que converteix l’Exporecerca Jove en una oportunitat enormement enriquidora tant a nivell acadèmic com cultural.

Com Participar

Participants

estrangers

jurat

premis

centres i tutors

tallers

VÍDEO DE L'EXPORECERCA JOVE PASSADA

Abrir en maps: Carrer del Lluçanès 41, 08022 Barcelona